Nieuws Februari

banner_sloop

Weet jij hoe belangrijk beweging is?
Weet je ook dat elk mens een bewustzijn heeft? Het woord zegt het al, bewust zijn oftewel besef van jezelf en onze omgeving. Dit is net zo belangrijk dan wel niet belangrijker als beweging! Om 2014 bewust & gezond te starten organiseert Chung Mu een sponsorloop. Deze zal staan in het teken van bewustzijn.
Hoe bedoel je?
Iedereen weet dat Chung Mu aangesloten is bij de ITF. Deze organisatievertegenwoordigd Taekwondo uit Noord Korea. Dit communistische land is vaak in het nieuws.
Echter wie vertelt werkelijk hoe de situatie is daar?
Dan hebben we het over honger en armoede… Er is meer honger in N-Korea dan in Ethopie! Mensen worden daar ook gehersenspoelt door propaganda en hebben niet de vrijheid die wij kennen.
Zet je dat aan het nadenken?
Zwervende Zwaluwen helpt N-Koreaanse vluchtelingen op te vangen enheeft een opvang tehuis in China. De opbrengst van de loop wordt deelsaan deze organisatie geschonken en deels aan de groei en stabiliteit van onze Taekwondo club Chung Mu (onderhoud, trainingsmateriaal, selectie
leden, jeugdtoernooien, etc) besteedt. Hopelijk wil jij deze topper sponsoren en dat stukje extra bewustzijn met ons te delen!

Vraag bij de club een sponsorkaart en draag ook jouw deel bij!
————————————————————————————————–
16 Februari is de Chung-mu clubkamp, schrijf je nog gauw in bij de balie van Chung-mu Amsterdam! Je kan ook nog Chung-mu T-shirts bestellen. Info bij balie.
————————————————————————————————–

Uitslagen van het TIN eindejaarstoernooi:

18 deelnemers chung-mu en 16 prijzen !
Tuls: 1e Kim, 2e Caelan, 3e Abdellatif, Khadija, Rosalie, Harry.
Sparren : 1e Khadija, Chloe, Mano, Kim, Mike, 2e Kiara, Damian, Calvin, Rosalie, 3e Abdellatif, .
Geen prijzen voor Roman, Mouad, Mouhsine, Luna, Steven, Davey en Reighly maar die hebben het stuk voor stuk super gedaan omdat het voor de meesten hun eerste of tweede toernooi was !

Check Gallery

Speciale dank aan mijn broertje…..;-)) iedereen ging er speciaal voor zitten en toen was het twee keer binnen tiental seconden gedaan…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *