Holland Cup

Zaterdag 1 juni, Holland Cup in Pijnacker, 300 deelnemers A-klasse uit o.a Belgiƫ, Duitsland, Italiƫ, Spanje, Noorwegen, Engeland.
Deelnemers Chung-Mu; Harry, Rosalie, Kim, Thom, Steven, Manolito, Kiara en ikzelf en Sabums Joop en Colin mee als scheidsrechters.

Altijd een heel sterk deelnemersveld en grote poules. Voorheen altijd weinig tot geen prijzen gehaald met Tuls op dit toernooi maar dit keer wel! Kiara werd 3e en Rosalie 1e !!! Echt super gedaan. Maar ook Thom en Steven verloren na enkele rondes pas van de latere winnaars/ finalisten.

Kim, Thom, Steven, Manolito, Kiara deden ook mee aan Team Tul ! Na anderhalf keer erop getraind te hebben verloren ze helaas ( maar ook van de latere finalist !!) deden ze het erg goed en ben ik heel trots. Op naar het NK de 9e ;-))

Het sparren ging voor de meesten van ons ook heel goed. Zoals ik al zei een sterk veld. Met de coach hulp van Sabum Pascal en boosabum Harry hebben we de volgende prijzen weten te bemachtigen;
Harry 2e, ik 1e en Rosalie een hele verdienstelijke 2e !! Maar ook hier Kiara en Thom pas verloren na meerdere rondes, en de rest ook goede weerstand gegeven en geluisterd naar de coaches.

Ik ben heel tevreden , gefeliciteerd met de behaald prijzen en op naar het laatste toernooi van dit seizoen, het NK in Nieuwegein 9 juni.

Taekwon
Sabum Dana

collage

Check downloads! Nu alle inside outs die je voor elke gradatie moet weten met daarbij een stuk historie en Koreaanse termen. Mooie aanvulling voor thuisstudie om je zelf omhoog te werken voor de volgende uitdaging!