3 nov 2012, Chang-ung Cup in Edinburgh Schotland

Dit was volgens mij al de vijfde keer dat we met een Nederlandse selectie naar onze Schotse vrienden zijn overgevlogen voor dit toernooi.

Voor Kim en Kiara de tweede keer, en voor Thom en Steven met vaders de eerste keer naar het buitenland voor een Toernooi.

Maar de zenuwen waren voor een ieder weer gelijk 😉

Zoals altijd was het weer een super weekend. Relaxed maar goed toernooi, leuke groep, mooi Taekwon-do en tkd vrienden dus een beter weekend kan niet.

De poule indeling op dit toernooi gaat altijd ff anders dan hier en is wennen voor de “nieuwe”deelnemers.

De uitslag van mijn Chung-mu toppers is alsvolgt;

 

Steven goud Tuls en zilver Sparren
Kiara zilver Sparren en zilver Hoogtesprong
Thom goud Sparren en brons Tuls
Kim goud Sparren en brons Tuls

De één had een “makkelijkere “tegenstander dan de ander, andere kregen hun zenuwen niet onder controle en dan ook nog dubieuze scheidsrechter beslissingen maar gewoon  super gedaan en ben hartstikke trots op deze kanjers.

Verder hebben we nog een vriendschappelijke interland Bene-lux versus Schotland gedaan !! jammer genoeg verloren maar het waren allemaal hele goeie matches en zo een team ontmoeting is altijd leuk voor zowel deelnemers als publiek.

De sfeer in team Benelux was helemaal top ! Selectie leden, “nieuwe “jeugd/gekleurde banders , supporters, coaches, Scheids en België !! Met ze allen hebben we twee super leuke dagen in Edinburgh doorgebracht ( vind ik althans).

Allemaal bedankt en op naar een volgend toernooi !!!

Taekwon

Sabum Coach Dana 😉