Training + voorlopige selectie

Zondag 14 oktober bij Chung-Mu uit Amsterdam een training georganiseerd om de deelnemers in Schotland nog beter klaar te stomen voor dit toernooi. Na een pittige warming-Up van Master Eikenhorst werd de training overgenomen door de bondstrainers. Hierbij werden verschillende oefeningen op de kussens gedaan, alsmede oefeningen met beschermers aan. Uiteraard ontbraken ook de nodige rondjes sparren niet. Na dit deel werd verder gegaan met een onderdeel teamtuls o.l.v. Master Eikenhorst, gevolgd door het oefenen van de hoogtesprong.

Aan het einde van de training werd de voorlopige selectie bekend gemaakt voor de Europese kampioenschappen in Sloveniƫ. Dit zal eind april gehouden worden. Om iedereen al op tijd fit en scherp te krijgen is nu al een voorlopige selectie gemaakt, over enkele maanden wordt de definitieve selectie bekend.
Van Taekyon zitten de volgende leden in de voorlopige selectie:
Mike Bloks, Ken Dekkers, Huberto van de Wetering, Eliza van de Wetering, Gerben Bels en Hendry Bloks.
Van Chung-mu; Kim Huijbrechts en Thom van Leeuwen .

Uiteraard feliciteren wij hen van harte met deze voorlopige selectieplaats. In het bijzonder feliciteren wij Gerben en Thom, omdat het voor hen de eerste keer is dat ze bij de voorlopige EK-selectie zitten.