Selectie WK Junioren en Veteranen Augustus 2012

Selectie WK Junioren en Veteranen Augustus 2012 in Tallinn, Estland.

Met het voor de TIN succesvol verlopen EK in Bulgarije in mei jl. als ervaring in de rugzak, staat er voor onze junioren een nieuwe uitdaging te wachten. Zij gaan Nederland vertegenwoordigen op het tiende Wereldkampioenschap voor Junioren, dat van 20 tot en met 26 augustus aanstaande gehouden gaat worden in de hoofdstad van Estland.

Behalve voor Kim is het voor de rest een plek van herkenning, aangezien we daar vorig jaar met het EK geweest zijn, alleen met aanzienlijk lagere temperaturen, nl – 20 graden Celsius. Dit keer kunnen ze het thermo-ondergoed gerust thuislaten.

Tot die tijd staan er ieder weekend trainingen gepland om fit en wedstrijdscherp te blijven. Speciaal daarin zijn trainingen met onze vrienden uit België.  De eerst daarvan op 8 juli in Berghem en de tweede zal plaatsvinden op zaterdag 21 en zondag 22 juli in België.  We kijken er erg naar uit om met bondscoach Pascal en zijn mensen aan de slag te gaan.

De geselecteerden zijn:

Kim Huybrechts in de klasse -52 (tuls en sparring)
Ken Dekkers -75 (sparring en special techniques)
Mike Bloks – 69 (sparring)
Huberto vd Wetering -69 (sparring en tuls)
Roy den Hollander -75 (sparring en tuls)

Voor het eerst in onze geschiedenis gaan een aantal leden van het team ook deelnemen aan het self-defence. Aan hun de eer het spits af te bijten voor de TIN.

Als coach voor het team gaat Sabum Dana Stokhof mee en zij zal bijgestaan worden door Sabum Hendry Bloks en (hem kennende) Boo-sabum Simon Roukema.

Het scheidsrechterskorps wordt vertegenwoordigd door Sabum Paul Dekker en Sabum Marco Zandbergen.

Wij als bondcoaches hebben weer alle vertrouwen in een goed verloop en dito inzet van onze mensen en wensen ze alvast via deze weg bijzonder veel succes tijdens de voorbereiding en het toernooi.

Fred Ton, Dana Stokhof en Rob van Dongen