14 juli – Zomer afsluiting Chung-mu: sport, spel & BBQ!


14 juli
organiseert Chung-mu een sport en spelmiddag voor iedereen en alle leeftijden. We starten om 14.00 uur, dus we zouden graag willen dat je om 13.50 bij de sportschool bent. Iedereen dus verzamelen bij Chung-mu en van daaruit vertrekken we naar het Amsterdames bos waar we een uur gaan trainen in Dobok!

Vervolgens gaan we met ze alle picknicken in het Amsterdamse bos. Na de picknick met ze alle trainen en spelletjes doen, zoals watertrefbal en een zeepbaan. De rest blijft natuurlijk een verassing… Afsluitend bij de sportschool een BBQ!!

We gaan er natuurlijk vanuit dat je daar ook bij bent, dus neem extra kleding mee voor de barbecue waar je je kunt omkleden/ douchen in de kleedkamers.

Opgeven kan op de sportschool via inschrijfformulieren. Zorg dus dat je je op tijd inschrijft en dat deze gezellige, sportieve, leuke dag niet mist!

Kosten BBQ:
t/m 12 jaar 5 euro
Vanaf 12 jaar 10 euro
Exclusief drank