Open Taekyon toernooi in Oss

De wedstrijd groep van chung-mu was weer op het open taekyon toernooi in Oss. Afgelopen zondag met 6 mensen van Chung-Mu. Thom, Kim, Kiara, Mano, Mehmet en Steven.

Dit keer was het alleen sparren en alles begon goed. Ik moest als eerst in de -45 pool en zat met 6 man en moest 2 partijen staan. De eerste partij tegen een blauwe bander ging super, paar mooie zijwaartsen erin en een mooie stoot op het gezicht.

Gewonnen >>> 2e partij ging wat minder .

Ik stond in de finale tegen een zwarte bander ze had een goede job een paar keer er goed tussen. Uiteindelijk 2e geworden door de controle verlies in de 2e partij. Snel klaar.

Thom was aan de beurt in een pool -50 zat met z’n 4e in een pool. Thom moest tegen alle 3 en won ze ook alle 3 dus werd 1e prijs. Die is ook weer in the pocket.

Na een lange tijd wachten is ook onze Kimmie aan de beurt met ook 4 meiden in haar pool. Helaas ging het hier de 1e partij niet zoo goed en verloor dus. De 2e en 3e partij gingen gelukkig wel weer goed en won ze alle 2 en werd dus 2e. Gelukkig want anders zou het wel lullig zijn. Ondertussen zit de rest uit zijn neus te vreten van verveling.

Toen was het pauze en waren Steven, Mano en Mehmet nog niet geweest dus we hadden al een vermoeden dat ze na de pauze alle 3 tegelijk moesten. En ja hoor na de pauze alle 3 moesten ze gelijk. Rob heeft Dana geholpen met coachen en ging goed met Mano en steven hebben het alle 2 veel beter gedaan dan de vorige keer alleen jammer dat ze geen prijs hadden. En onze grote vriend Mehmet 3e plaats van de 5 die hij in z’n pool had.

Proficiat! Allemaal heel goed gedaan op naar het volgende toernooi.
Kiara