Open Zeeuwse

Afgelopen zondag weer een mooi toernooi gehad in het Zeeuwse Middelburg. Voor de tiende keer werden daar de Open Zeeuwse gehouden, altijd een goed toernooi met een sterk internationaal deelnemers veld.

Omdat het zo erg ver is en de weging vroeg, waren enkele ouders zo slim om er maar meteen een weekendje van te maken en zaterdag al een hotel in de buurt op te zoeken. šŸ˜‰

Chung-Mu was vertegenwoordigt met vijf deelnemers en allemaal met een prijs thuisgekomen !!

Tuls
Steven 2e

Sparren
Kim 3e
Steven 3e
Thom 2e

Special techniek (springen)
Kiara 2e
Kim 1e
Thom 3e
Manolito 3e

Gefeliciteerd, Ben trots op jullie. Ook in de categorieƫn waarin jullie geen prijs hebben gehaald hebben jullie het erg goed gedaan. Je kan nou eenmaal niet altijd winnen en als het goed is word je alleen maar meer gemotiveerd om harder te trainen en aan de kleine foutjes te werken zodat je het volgende toernooi wel in de prijzen zal vallen.

Het volgende toernooi is de Open Taekyon in Oss, 1 april !!

Tot dan
Sabum Dana