Jaarlijkse bondscontributie

Jaarlijkse bondscontributie

Taekwondo Vereniging Chung-Mu is aangesloten bij de internationale ITF bond in Wenen.

Deze aansluiting heeft vele voordelen zoals: ·
* Internationale erkenning van de Dangraden.

* Toegang tot nationale en internationale seminars.
* Deelname aan nationale en internationale wedstrijden.

Leden van Taekwondo scholen hebben verwachtingen van de instructeurs die lesgeven, zoals: ·
* Didactisch verantwoord les.

* Methodiek die groei mogelijk maakt.
* Fysieke en mentale groei.

Het is van groot belang om een aansluiting te hebben bij de Internationale ITF bond, de bond houdt ook natuurlijk toezicht op de kwaliteit van de Taekwondo school. De instructeurs dienen regelmatig hun kennis en kunde te toetsen bij de bond zodat u als lid verzekerd bent van professionele begeleiding tijdens de training.

Regels zijn regels, wilt u bij een internationaal erkende Taekwondo school uw trainingen volgen dient u, zoals wij dat ook doen uw verantwoording te nemen. Als deelnemer van onze school dient u op de hoogte te zijn van de regels. Wellicht hebt u geen behoeft aan examens, seminars of wedstrijden, uw school en de instructeurs moet voldoen aan de voorwaarden die de bond oplegt.

Let op: het maakt niet uit waar of welke sport u beleeft, elk sportschool of vereniging c.q. club is aangesloten bij een nationale of internationale bond, de meesten hebben de contributie voor de bond verweven in de club contributie, en wij zullen dat per januari 2013 ook gaan handhaven.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben horen wij het graag.

 

Met vriendelijke groeten,

Chung-mu