Verslag Battle of Utrecht

Zondag 9 oktober het eerste toernooi van seizoen 2011/2012 gehad,
De Battle of Utrecht was met 370 deelnemers weer een top toernooi.

Chung-Mu was er met 6 deelnemers,

Met Tuls zijn we helaas niet in de prijzen gevallen, niet omdat ze het verkeerd hebben gedaan, ik vond ze juist goed en enkele zelfs erg goed 😉
Het blijft moeilijk als je scheidsrechters hebt van verschillende bonden, we doen dan wel allemaal itf maar toch blijven er verschillen en word je daar dus op beoordeeld.
Dus Priscilla, Kim, Steven, Kiara, Thom en Manolito, netjes gedaan en blijf gewoon goed trainen op details.

Met sparren ging t beter, Thom en Steven hadden t zwaar. Thom in de jeugd A-klasse waar dus ook zwarte banders inzitten die al een tijdje meedraaien en Steven voor t eerst bij de junioren waar het er dus ook wat steviger aan toe gaat . Daar blijven we gewoon op trainen dus komt allemaal goed.

Kim voor t eerst na de blessure ( die nog niet helemaal over is) ging prima en is 3e geworden. Zodra ze weer vol kan trainen weer wat specifieker op de fouten oefenen.

Manolito zat er lekker in ! Na een aantal partijen verloor hij de halve finale maar maakte dat weer goed door de verliezers ronde te winnen en ook knap 3e te worden,!! Ga zo door.

En ook hebben we een kampioen ! Kiara draaide goed en versloeg de één na de ander en mocht de 1e prijs mee naar huis nemen !! Super gedaan !

Ben weer trots op jullie !!!!
Op naar het volgende toernooi, maar in de tussentijd ook nog kup examens, demo memorial day dus blijf trainen ..

Taekwon,
Sabum Dana