Agenda komende periode 2016

banner_ag2016Wil jij een extra uitdaging in Taekwondo? Dan staan er een aantal toernooien op de agenda. Dit zijn 2 open wedstrijden op 20 maart in Middelburg en 2 april in Amstelveen. Voor meer informatie kijk hieronder.

Zondag 20 maart, Open Zeeuwse in Middelburg, NL
Vanaf 5 jaar, Tuls, springen en Sparring. ( t/m 8 jaar NON-contact)
Check voor de lengte/gewichts en spring categorieeen de bijgevoegde uitnodiging.
Inschrijven t/m 5 maart.

Zaterdag 2 April, Royal Dutch Open 2016, Amstelveen, NL
Alle leeftijden, Tuls, Springen, Sparring en Powerbreken. (t/m 11 jaar op lengte daarna op gewicht.)
Check voor de lengte/gewichts en spring en breek categorieeen de bijgevoegde uitnodiging.
Inschrijven t/m 18 maart.

royaldutch
De inschrijvingskosten dienen ook voor de sluitingsdatum voldaan te zijn, anders word je niet definitief ingeschreven.

————————–
Op 26 februari start de schoolvakantie. De Taekwondo lessen zullen dan gewoon doorgaan op de normale tijden voor jeugd en volwassen. De Tigers hebben een weekje vrij.

————————–

Het is weer bijna zover. Met dit slechte weer velangt de mens naar zon, zee, rust en taekwondo. Bij het open summercamp in Greece zit je dan op de juiste plek. Voor het vierde jaar op rij vertrekken wij naar Camping Zeus, Plaka Litochoro.
Omdat het de 20e keer is dat Master Vasilis het zomerkamp organiseerd, zal het dit jaar 10 dagen zijn!! Hieronder de prijzen;

The 20th “OLYMPOS” Summer Camp:
CATEGORY A.
1:  € 460 for the 10 Days Training Summer Camp form Monday 1/8 to Wednesday 10/8
2:  € 380 for the 10 days without training fee
3:  € 180 for children under 12 in a triple room even if they want to participate to the training.

Er is ook nog steeds de mogelijkheid om 8 dagen te gaan net als voorheen;

CATEGORY B.
1: Monday 1/8 to Monday 8/8 370€ with training
2: € 310 without training
3: € 140 for children under 12 in a Triple room
Graag hier inschrijven

jump
Omdat wij tegen ten laatste 31/05/2013 een voorschot moeten storten dat gelijk is aan de helft van de prijs van het verblijf, vragen wij u om de helft van het bedrag dat u moet betalen te storten op rekeningnummer BE46 7340 0826 7136 van Hwarang Steenokkerzeel met vermelding van “Voorschot en uw naam”. Indien je betaalt voor meerdere personen dan graag elke naam erbij vermelden aub.

Er word op dit moment hard gezocht naar beschikbare vluchten, we zullen zo snel mogelijk laten weten welke geselecteerd worden voor het 10-daagse ofwel 8-daagse verblijf.

————————–
flyer
Graag even uw aandacht voor het volgende, zoals de meesten van jullie wel weten hebben wij op Chung-Mu het tiger programma, dat nu al bijna 3 jaar succesvol draait. De eerste Tigers zijn inmiddels door naar de eerste leeftijdsgroep Taekwon-do !!!

We zijn dus op zoek naar nieuwe Tigers, en daar kunnen we wel een beetje hulp bij gebruiken. De kids (hun ouders eigenlijk) weten namelijk niet allemaal dat wij dit leerzame programma bij Chungmu draaien. Momenteel zijn er 2 tigergroepen, op de maandag van 18h-19h en op de woensdag van 17h-18h.

Misschien heeft uw kind in de leeftijd van 3-6 bij familie of vrienden, maatjes die eens mee willen draaien in ons leerzame en leuke kinderprogramma TKD Tigers!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *