Tropen rooster & vakantie periode !

Vanwege de komende hitte worden lessen voor woensdag, donderdag en vrijdag geannuleerd. Wel is er op woensdag om 19:00 nog een uitreiking voor alle WK gangers! Zorg dus dat je er bent en iedereen persoonlijk kan feliciteren.

Voor de vakantie periode geldt in de maand Juli het vakantie rooster. Er is dan nog alleen les op woensdag en vrijdag voor zowel jong en oud. Dit betekent echter dat er geen reguliere les is voor de jeugd. Maandag 6 juli zal de laatste les zijn voor de tigers en jeugd. De donderdag les komt voor de jeugd te vervallen ! De vrijdagen van 19:00 tot 20:00 zal er les zijn voor de jeugd t/m eind juli. De 17e zijn we gesloten!

In augustus zijn we de 1e drie weken gesloten. Dus weer de 1e les op 24 augustus.
Fijne zomer !!
banner_hittegolf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *