November nieuws

Memorial – Bart Stokhof
bannerbart
5 november, een zwarte dag… het vierde jaar sinds het heengaan van mijn vader. Het blijft onwerkelijk… nog elke dag zijn er momenten dat ik zou willen bellen, of dat ik denk dat hij binnen stapt voor een bakkie koffie.
Er zijn geen woorden die omschrijven hoe erg ik hem mis. Er is in die vier jaar zo vreselijk veel gebeurd dat ik met hem had willen bespreken en beleven. En nog steeds gebeurt er zoveel waarbij ik zijn raad, advies, liefde en gewoon een arm om me heen nodig heb. Doe ik het wel goed, neem ik de juiste beslissingen, zou hij trots zijn of teleurgesteld. Ik weet alleen dat bij alles wat ik doe ik denk aan zijn verwachtingen en probeer daarnaar te handelen en te voldoen.

Door omstandigheden (geen auto, avonddienst, knie operatie, geen oppas) kunnen Mike en ik morgen niet op Chung-Mu zijn. Aan de ene kant vind ik dat erg maar aan de andere kant hoef ik daar niet te zijn om hem te herdenken. Er zal gewoon getraind worden, ik weet zeker dat hij dat zo gewild zou hebben. Ik vraag aan iedereen die komt trainen om een zwart T-shirt aan te doen, en aan de instructeurs om de les te beginnen met een minuut stilte om senior Master Bart Stokhof, oprichter Chung-Mu, life time ere lid ITF, maar ook gewoon echtgenoot vader en opa, de eer te bewijzen die hem toekomt.
Taekwon

———————————————————-
De laatste zondag van oktober was er een toernooi in Okkerzeel – BelgiĆ«. Er ging vanuit Amsterdam een delegatie die kant op om te ervaren tegen onze zuiderburen te strijden. Die Belgen zijn behoorlijk taai en dat hebben sommige ook geweten. Ik hoef geen namen te noemen, maar er is weer een hoop geleerd. Laten we het daar maar voor nu bij houden.
Voor de uitslagen klik op het logo.
1907907_836571966364802_189964296794599802_n
———————————————————-
Rosalie van Chung Mu gaat haar nagels scherpen in het Tiger Team voor de allerkleinsten. Gefeliciteerd en je eigen tijger staat natuurlijk ook al te springen!

bannertiger
Na bijna 40 jaar wordt er nog steeds geklust binnen de basis van Chung Mu. De vakmannen hebben een nieuw vloertje aangelegd. Ziet er super netjes uit en wij zijn de heren natuurlijk meer dan dankbaar, knap werk!

bannervloer
De wafels zijn binnen! Iedereen goed werk geleverd en fijn dat we een start hebben voor de pot voor de 40 jarige viering van Chung Mu! Zet deze datum alvast vast, 11 april!

wafelbanner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *