Wafel herfst actie 2014

Beste leden,

Onze taekwondo school Chung-Mu organiseert opnieuw een wafelactie.
De opbrengst hiervan zal gebruikt worden voor de 40-jarig Chung-Mu jubileum evenementen in 2015 maar ook om de kosten te drukken voor de leerlingen die meegaan naar competities zoals UK Open, Europees Kampioenschap enz.

Wij zouden het dan ook erg op prijs stellen mocht elke leerling van de club aan minstens 5 mensen kunnen verkopen.
Daar wij jullie inzet sterk waarderen, zijn er voor de 3 beste verkopers enkele mooie prijzen te verdienen, namelijk :
1e prijs (min. 30 dozen verkocht) – een dobok
2e prijs (min. 30 dozen verkocht) – een sportzak
3e prijs (min. 30 dozen verkocht) – twee t-shirts

Dit jaar zijn er ook leuke lampiondozen en blikken sierdozen.De wafels zijn elk apart verpakt en zitten in handige herbruikbare dozen. Als de wafels op zijn, hou je er nog een bewaardoos aan over. Er zijn ook dozen/ blikken met een volledig mix van koekjes, dozen met mini rocher en koffie te koop.

De prijzen kan je vinden op het overzicht in bijlage. De bestellingen en het geld moeten bij ons binnen zijn ten laatste op 15/10/2014. De producten zullen geleverd worden vanaf 20 oktober 2014. In bijlage vindt je de verkoopkaartjes voor de klant en een lijst waarop je als verkoper kan noteren wat je aan wie hebt verkocht. Handig als je moet gaan leveren bij je klanten.

De eerst volgende lessen (vanaf maandag 6 okt.) zal er aan elk clublid een envelop gegeven worden met de nodige formulieren al afgeprint. (je kunt ze ook al zelf uitprinten) Het is de bedoeling dat je de lijst voor de verkoper samen met je geld terug in deze envelop doet en dit alles afgeeft aan de bar op de club. Bij levering zal deze lijst samen met de verkochte producten aan je terug bezorgd worden.

Als je nog meer bestelformulieren nodig hebt, deze zullen steeds aanwezig zijn aan de bar op de chung-mu. Of download ze hier:
verkoperslijst
klantlijst

Wij wensen iedereen een goede verkoop en danken iedereen voor de medewerking.

wafel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *