Herfst agenda en sportjeugdfonds

Nog even een reminder, de scholen zijn deze week alweer begonnen maar Chung-Mu zal pas vanaf maandag de 25e weer open zijn!

Overzicht agenda:

14 September, 10.00 – 13.00 Technische training Chung-Mu, vanaf blauwe slip alle leeftijden (verplicht voor examen kandidaten)

21 September, 10.00 – 12.00 Wedstrijdtraining Chung-Mu, vanaf 12 jaar alle graduaties (verplicht voor wedstrijd deelnemers)

5 Oktober, Battle of Utrecht. (internationaal niveau voor iedereen met enige wedstrijdervaring) Tuls en Sparren)

12 Oktober, Fujimae kids toernooi – Schijndel, tot 14 jaar en blauwe slip. (ook voor minis) tuls, sparren en hoogspringen

26 Oktober, Belgisch kampioenschap – Steenokkerzeel. (omdat chung-mu op dit moment onder de belgische bond valt, mogen we hieraan meedoen, alle leeftijden en graduaties, tuls en sparren)

. Open Haaglanden, zondag 16 november
. Taekyon toernooi, zondag 23 november

De rest van de planning komt zo snel mogelijk op de site en fb pagina.
Op naar een geweldig TKD seizoen !

———————————————————–
sportjeugdfonds
Jeugdsportfonds Amsterdam

“Kinderen die sporten ervaren meer plezier met anderen, versterken hun zelfvertrouwen, nemen een gezondere levensstijl aan en kunnen hun talent(en) ontdekken en ontwikkelen!

Stichting Jeugdsportfonds Amsterdam zorgt ervoor dat kinderen in groepsverband kunnen sporten. Het gaat om de leeftijd van 4 tot 18 jaar woonachtig in Amsterdam, waarvan de ouders financieel niet in staat zijn de kosten van de sport te dragen.

Deze kinderen worden door zogenaamde intermediairs voorgedragen bij het Jeugdsportfonds Amsterdam, dat na goedkeuring van de aanvraag de contributie van een sportvereniging of de aanschaf van een sportuitrusting betaalt.

Intermediairs zijn professionals die veelal op scholen of in de jeugdhulpverlening werken en die op de
hoogte zijn van de situatie waarin kinderen leven. Om in aanmerking te komen voor een financiële
vergoeding zijn de hoogte van het gezinsinkomen (max. 110% van het minimuminkomen) en het bezit van een stadspas belangrijke voorwaarden.

Ga voor meer informatie naar de website van het Jeugdsportfonds Amsterdam.

Denkt u in aanmerking te komen voor een vergoeding?
Vraag op de school van uw kind wie de Jeugdsportfonds intermediair is”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *